Afbeeldingen Samsung Galaxy S6 lekken uit

0

Galaxy S6 uitgelekt (1)Er gaan natuurlijk al langere tijd geruchten dat Samsung bezig is met de ontwikkeling van de Samsung Galaxy S6, echter zijn er vandaag weer een aantal geruchten uitgelekt die toch wel duidelijk laten zien dat de release van dit nieuwe toestel niet meer lang op zich zal laten wachten. Uit twee foto’s die vandaag verschenen zijn, blijkt dat de Galaxy S6 waarschijnlijk een aluminium behuizing gaat krijgen. Eerder maakte Samsung altijd gebruik van kunstof voor de high-end modellen, hier lijkt de producent dus vanaf te willen stappen.

Galaxy S6 uitgelekt (1)

Galaxy S6 lijkt op de Galaxy Alpha

Het design van de Samsung Galaxy S6, zoals we deze op de uitgelekte foto’s zien, doet ons denken aan het ontwerp van de Samsung Galaxy Alpha, waarbij ook al gebruik werd gemaakt van aluminium in plaats van kunststof. Het lijkt er steeds meer op dat Samsung de Galaxy Alpha als een soort van ‘test’ heeft ingezet, om te kijken hoe dit design onder de gebruikers werd onthaald. Samsung zou dus al langer van plan zijn om de Samsung Galaxy S6 ook te maken van aluminium.

Samsung Galaxy S6

Galaxy S6 specificaties uitgelekt

Verder is er ook wat informatie opgedoken over de mogelijke specificaties van de Gaalxy S6, volgens bronnen zou het toestel een 5,5-inch beeldscherm krijgen met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Met deze resolutie zou de Galaxy S6 meteen tot één van de betere smartphones op de markt behoren. Verder zou het toestel volgens dezelfde bronnen aan de achterkant worden voorzien van een 20-megapixel camera, aan de voor kant zou een 5-megapixel camera worden geplaatst. Ook op het gebied van smartphonecamera’s zal het nieuwe paradepaartje van Samsung dus tot één van de toptoestellen gaan behoren. Tot slot blijkt uit de geruchten ook dat er mogelijk twee varianten van de Galaxy S6 op de markt zullen worden gebracht, waarbij één van de tweede varianten van een Qualcomm Snapdragon SoC processor zal worden uitgerust.

Galaxy S6 uitgelekt (2)

Bron niet te achterhalen

Helaas is de bron van de uitgelekte afbeeldingen niet te achterhalen, daarom kunnen we niet met zekerheid zeggen dat de foto’s van een betrouwbare bron afkomstig zijn. Wel kunnen we u melden dat verschillende grote nieuwswebsites de foto’s tonen, wat de betrouwbaarheid van de uitgelekte beelden natuurlijk wel verhoogt. We kunnen aan de hand van deze beelden in ieder geval concluderen dat de Galaxy S6 eenzelfde soort design zal gaan krijgen als de Galaxy Note 4, oftewel een smartphone gemaakt van aluminium in plaats van kunststof.

Share.

About Author

Als echte tech-blogger houd ik het laatste nieuws in de gaten op het gebied van telecomunnicatie, om hier vervolgens interessante blogs over te schrijven!

Comments are closed.