Foto’s Cnet tonen Galaxy S6 & Galaxy Edge

0

Samsung Galaxy S6 Concept januariVandaag is er een foto op het internet verschenen waarop zowel de Samsung Galaxy S6 als de ‘Galaxy Edge’ te zien zijn. De foto lijkt op een soort advertentie, waarin de twee toestellen worden gepromoot. Op de foto zien we duidelijk dat de cameralens uitsteekt ten opzichte van de rest van de behuizing van het toestel, dit zou er dus op kunnen wijzen dat Samsung meer de kant op gaat van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus van concurrent Apple.

Alleen de achterkant is zichtbaar

Op de foto zien we alleen de achterkant van de Galaxy S6 en de Galaxy Edge. De voorkant is slechts gedeeltelijk zichtbaar, helaas kunnen we de voorkant niet goed genoeg zien om er wat van te maken. Op de foto zien we de twee nieuwe toestellen van Samsung in beschermcases, we weten dus nog niet precies hoe de achterkant van het toestel eruit ziet.

Samsung Galaxy S6 & Galaxy Edge

Bron van de Galaxy S6 afbeelding

De afbeelding zou afkomstig zijn van een Zuid-Koreaanse distributeur van elektronica, de exacte bron is niet bekendgemaakt. Waarschijnlijk is de foto anoniem verstuurd naar Cnet, die vandaag de afbeelding heeft gepubliceerd.

Hartslagmeter & afmetingen

Aan de achterkant zien we de led-flitser zie een andere locatie heeft gekregen. Daarnaast zien we vermoedelijk ook een hartslagmeter op de achterkant, dat zou betekenen dat de Samsung Galaxy S6 toch van een hartslagmeter zal worden voorzien. Op de foto’s lijken de toestellen redelijk klein, daarnaast lijkt het toestel ook redelijk dik.

Galaxy S6 SamsungGalaxy S6 release

Op 1 maart 2015 zal de Galaxy S6 en de Galaxy S6 Edge waarschijnlijk worden aangekondigd, dit zou gebeuren op een eigen evenement dat voor het Mobile World Congress zal worden gehouden. Het is mogelijk dat Samsung naast de twee nieuwe toestellen nog meer in petto heeft, bijvoorbeeld een nieuwe smartwatch. We moeten nog enkele weten geduld hebben, maar gelukkig duurt het niet lang meer voordat we duidelijkheid hebben over de nieuwe Samsung smartphones.

Share.

About Author

Als echte tech-blogger houd ik het laatste nieuws in de gaten op het gebied van telecomunnicatie, om hier vervolgens interessante blogs over te schrijven!

Comments are closed.