Galaxy S6 waarschijnlijk geen volledig metalen behuizing

0

Galaxy S6 promoSinds vandaag gaan er een aantal geruchten dat Samsung ervoor gekozen zou hebben de Galaxy S6 toch niet te voorzien van een volledig metalen behuizing. De producent zou hiervoor als reden hebben dat de Samsung Galaxy S6 met een dergelijke metalen behuizing niet extra opvalt tussen de concurrerende toestellen, waardoor de verkoopresultaten mogelijk lager uit zullen gaan vallen.

De Galaxy Alpha had wel een metalen behuizing

Bij de productie van de Galaxy Alpha heeft Samsung nog wel voor een volledig metalen behuizing gekozen. De verkoopresultaten van dit toestel waren op zich redelijk, maar niet heel uitzonderlijk te noemen. Samsung durft het blijkbaar niet aan om ook het nieuwe paradepaardje, de Galaxy S6, van een dergelijke verhuizing te voorzien. In plaats daarom zou Samsung er nu voor kiezen om een metalen frame te introduceren dat wel geheel doorloopt tot in de zijdes.

Laagje glas aan de achterkant van de Galaxy S6

Verder blijkt uit de nieuwe geruchten dat de achterkant van de nieuwe Galaxy S6 zal worden bedekt door een dun laagje glas, dit zagen we eerder ook al bij de iPhone 4 concurrent Apple en de Nexus 4 van concurrent Google. Het nadeel van een dergelijke behuizing is dat ze vrijwel niet open te maken zijn, dit kan alleen met specialistische apparatuur. Het zou daardoor bijvoorbeeld niet meer mogelijk zelf om zelf de accu van uw toestel te vervangen.

Duidelijkheid over de Galaxy S6

Uiteraard blijven het vooralsnog geruchten, het nog niet zeker hoe de Samsung Galaxy S6 er uiteindelijk echt zou gaan zien. Als we de huidige geruchten moeten geloven zal de behuizing van het toestel in ieder geval niet volledig uit metaal bestaan. Wij denken dat Samsung hier een goede stap mee zet, omdat de verkoopresultaten van de Galaxy S6 de resultaten van de Galaxy Alpha natuurlijk wel met gemak moet kunnen overstijgen. Alvast benieuwd naar de Galaxy S6 abonnementsprijzen? Bekijk deze pagina!

Share.

About Author

Als echte tech-blogger houd ik het laatste nieuws in de gaten op het gebied van telecomunnicatie, om hier vervolgens interessante blogs over te schrijven!

Comments are closed.