Nieuwe foto’s tonen Samsung Galaxy S6

0

Samsung Galaxy S6 ToranjiOndanks dat de daadwerkelijke release nog even op zich zal laten wachten, zijn we na vandaag toch weer een aantal dingen wijzer over de Galaxy S6 van Samsung. Naar verwachting kunnen we de Samsung Galaxy S6 eind februari of anders begin maart al in de winkels zien verschijnen. De laatste dagen lekken er steeds meer foto’s uit, waarvan de makers beweren de het nieuwe Samsung toestel daarop te zien is. Ondanks dat de foto’s van een voor ons onbekende bron afkomstig is en dat de uiteindelijke kans dat het hier om de echte Samsung Galaxy S6 gaat redelijk klein is, willen wij u de foto’s toch niet onthouden.

De Samsung Galaxy S6

In totaal zijn er vandaag 3 nieuwe afbeldingen verschenen van de Iraanse blog Toranji . Helaas kunnen we deze website niet erkennen als een autoriteit op het gebied van smartphones, daarom is de kans vrij groot dat de afbeeldingen niet op waarheid zijn gebaseerd. Op de eerste afbeelding zien we de volledige Samsung Galaxy S6 in het geel. De andere twee afbeeldingen tonen het toestel terwijl het aanstaat en terwijl het langs de vorige modellen (Galaxy S4 en Galaxy S5) ligt.

Samsung Galaxy S6 Toranji

De geruchten

De afbeeldingen komen redelijk goed overeen met eerdere geruchten, op de afbeelding is namelijk ook een toestel met een metalen frame te zien. Uit eerdere geruchten bleek dat Samsung van plan was om het frame weer van metaal te maken, aangezien dit bij de Galaxy Alpha ook een groot succes bleek te zijn.

Galaxy S6 geruchten

Meer bekend over de specificaties

Gelukkig kunnen we melden dat er in ieder geval al wel meer bekend is over de specificaties van de Galaxy S6. Volgens de autoriteit website SamMobile zal het toestel een 5.2-inch super-amoled display gaan kregen met een QHD resolutie van 2560 x 1440 pixels. Deze pixels zullen worden aangestuurd met een 64-bit Snapdragon 810-soc van Qualcomm. Verder zal het toestel worden uitgerust met 3GB werkgeheugen en Adreno 430-gpu. Natuurlijk zijn dit nog lang niet alle geruchten, in de aankomende weken zullen we vast en zeker meer informatie krijgen over de Samsung Galaxy S6. Ook verwachten we op de korte termijn meer duidelijkheid te kunnen verschaffen over de daadwerkelijke releasedatum.

Share.

About Author

Als echte tech-blogger houd ik het laatste nieuws in de gaten op het gebied van telecomunnicatie, om hier vervolgens interessante blogs over te schrijven!

Comments are closed.