Samsung brengt Galaxy S6 teaser naar buiten

0

Galaxy S6 SamsungEr gingen al langere tijd geruchten dat de Samsung Galaxy S6 binnenkort op de markt zal komen, maar nu hebben we ook eindelijk bevestiging gekregen van Samsung. In de teaser die op het Twitter profiel van de producent verschijn, is te zien dat de Samsung Galaxy S6 binnenkort uitkomt.

Unieke visie, Galaxy S6!

In de video richt Samsung zicht vooral op de ‘unieke visie’ van het nieuwe toestel. In de video zien we een camera in vogelvlucht door een tunnel razen. Verder zien we (helaas) nog niets van zowel de Galaxy S6 als de Galaxy S Edge. De ‘visie’ waar Samsung het over heeft verwijst waarschijnlijk naar de goede camera die het nieuwe toestel gaat krijgen, hier kunnen we dus nog heel wat van verwachten. Ook in het laatste shot van de video zien we een afbeelding die lijkt op een camera, met daarnaast ‘I am #TheNextGalaxy’.

Verwijzing naar 20 megapixel camera

De ‘geweldige visie’ en ‘unieke kijk’ waar Samsung in de video over spreekt zal waarschijnlijk te danken zijn aan de 20 megapixel Samsung-camerasensor, waarmee het nieuwe toestel zal worden uitgerust. Eerdere camera’s van Samsung waren nooit zo helder in donkere omgevingen, met de video in de donkere tunnel, die hoogstwaarschijnlijk is gemaakt met de camera van de Galaxy S6, laat Samsung zien dat hier nu verandering in is gekomen.

Samsung Galaxy S6 teaser

The Next Galaxy

In de video spreekt Samsung over ‘The Next Galaxy’. Natuurlijk zal het nieuwe toestel deze naam niet gaan krijgen, het betreft slechts een subtiele verwijzing naar de Samsung Galaxy S6. Het is opmerkelijk dat Samsung in de video helemaal niet rept over de Galaxy S6 Edge, waarschijnlijk probeert Samsung dit dus zolang mogelijk geheim te houden.

The Next Galaxy

Nieuwe Tweet over de Galaxy S6

In een tweet die een dag later verschenen is op het profiel van Samsung wordt de komst van een nieuwe Galaxy smartphone nogmaals bevestigd, het duurt nu dit niet lang meer voordat we de nieuwe toestellen kunnen verwachten.

Galaxy S6 teaser

Release van de Galaxy S6

Het toestel zal op 1 maart tijdens het Unpacked 2015-evenement in Barcelona worden aangekondigd. Het evenement zal rond 18:30 beginnen. De Galaxy S6 kunnen we mogelijk eind maart al in de winkels vinden, de Galaxy S Edge laat hoogstwaarschijnlijk wat langer op zich wachten. De verwachting is dat de Galaxy S Edge vanaf eind april verkrijgbaar is.

Share.

About Author

Als echte tech-blogger houd ik het laatste nieuws in de gaten op het gebied van telecomunnicatie, om hier vervolgens interessante blogs over te schrijven!

Comments are closed.