Samsung Galaxy S6 abonnement

Samsung Galaxy S6 abonnement 4.60/5 (92.00%) 35 votes

Galaxy S6Bent u van plan om de Samsung Galaxy S6 in combinatie met een abonnement aan te schaffen? Wij kunnen u melden dat dit inderdaad de slimste manier is om dit nieuwe toestellen te kopen. Op het moment dat de Samsung Galaxy S6 officieel in Nederland verkrijgbaar is, zult u merken dat veel verschillende aanbieders u een passend aanbod willen doen.

Door het grote aanbod is het voor consumenten vaak erg lastig om te bepalen wat nu eigenlijk echt een goede aanbieding is. De redactie van GalaxyS6kopen.nl is op dit moment bezig met het ontwikkelen van een tool, wat het mogelijk maakt om alle Nederlandse aanbieders met elkaar te vergelijken op het moment dat het toestel officieel verkrijgbaar is. Door uw persoonlijke abonnement samen te stellen (zowel met aantal belminuten, SMS’jes als MB’s) kunt u direct kijken bij welke Nederlandse provider u voor de allerlaagste prijs terecht kunt.

Natuurlijk letten wij niet alleen op de prijs van de aanbieder, maar ook zeker op de kwaliteit. Alle aanbieders die wij op onze website tonen zijn door ons aandachtig onderzocht, hierdoor weet u altijd zeker dat de aanbieders kwaliteit leveren in combinatie met de laagste prijs!

Vergelijk de Galaxy S4 & S5 hieronder!

Goedkope Samsung Galaxy S6 abonnementen

Samsung Galaxy S6Het uiteindelijk doel van onze redactie is natuurlijk om u de laagste prijs voor uw Samsung Galaxy S6 abonnement te laten vinden. Natuurlijk kan goedkoop ook duurkoop zijn, daarom besteden wij ook voldoende aandacht aan het controleren van de kwaliteit van de aanbieder. Een Samsung Galaxy S6 abonnement kunt u al afsluiten voor een bedrag van slechts €35,- per maand. Natuurlijk varieert de maandelijkse abonnementsprijs per provider en per abonnement, hier moet u dus wel rekening mee houden. Door een abonnement af te sluiten bent u in ieder geval zeker goedkoper uit dan wanneer u een los toestel koopt en hier vervolgens nog een abonnement bij af moet sluiten.

Samsung Galaxy S6 reserveren

Samsung Galaxy S6 designNatuurlijk wilt u de Samsung Galaxy S6 als één van de eerste Nederlanders in handen hebben. Het is daarom slim om de Samsung Galaxy S6 te reserveren op het moment dat dit mogelijk is. Het reserveren van uw toestel doet u natuurlijk ook gewoon via onze website, wij tonen u een uitgebreide vergelijker op het moment dat u de Samsung Galaxy S6 officieel kunt reserveren. Zo bent u ook bij het plaatsen van uw pre-order verzekerd van absoluut de laagste prijs.

Reserveer uw Galaxy S6!

Het is op dit moment helaas nog niet mogelijk om uw Galaxy S6 te reserveren, bewaar onze website bij uw favorieten en bezoek deze over een tijdje nogmaals!

Galaxy S6 Sim Only

Wilt u niet aan een hoog maandelijks abonnement vastzitten? Dan kunt u er ook voor kiezen om zelf het toestel aan te schaffen en hier vervolgens een (goedkoop) Sim Only abonnement bij af te sluiten. Een Sim Only abonnement kunt u al afsluiten voor een bedrag van €5,- per maand, qua maandelijkse kosten kunt u dus wel flink wat besparen. Het nadeel is wel dat u de Samsung Galaxy S6 dan volledig uit eigen zak moet betalen.

Samsung Galaxy S6 Sim Only abonnement

Bent u benieuwd naar de prijzen van een goedkoop Sim Only abonnement voor uw Samsung Galaxy S6? Bekijk dan de aanbiedingen hieronder!