Samsung Galaxy S6 Image Banner 728 x 90

Samsung Galaxy S6 Edge +, een aantal tips & tricks

0

People Edge De Samsung Galaxy S6 Edge + zorgt voor een aantal nieuwigheden tegenover het kleine broertje de Samsung Galaxy S6 Edge. Net als de oorspronkelijke versie, beschikt de S6 Edge + over twee Edge-schermen. Op basis van deze Edge-schermen kan eenvoudiger geswitched worden tussen schermen en contact opgenomen worden met vrienden of familie.

De Samsung Galaxy S6 Edge + werd niet voor niets de Edge + versie van de Edge. Een andere optie was het de smartphone als ‘Samsung Galaxy Note 5 Edge’ te dopen. Iets wat niet werd gedaan, aangezien de Samsung Galaxy S6 Edge + beschikt over veel gelijkenissen met de gewone S6 Edge. Enkele dingen die u absoluut moet doen met de Samsung Galaxy S6 Edge +

Edge zijde

De Edge-functie van Sasmung heeft tal van voordelen. Vooraleer van deze optie gebruik gemaakt kan worden, moet de gebruiker echter een zijde kiezen voor de Edge-functie. Dit kan ofwel links, ofwel rechts. De Edge-functie inschakelen aan beide zijden is niet mogelijk. Door de optie links of rechts te nemen, ontstaan een transparant overzicht dat het eenvoudiger maakt de Edge-functie te openen. Hoe stel ik de Edge-functie in? 1. Ga naar Instelling -> Edge scherm; 2. Scroll naar ‘Kies positie voor Edge-functie’; 3. Kies links of rechts om de Edge-functie respectievelijk links of rechts in te schakelen.

People Edge

Eén van de meest gewaardeerde functies van Edge is de ‘People Edge’. Wanneer men swiped in de People Edge verschijnen vijf bubbels van personen met wie men het meeste contact heeft. Elk van deze bubbels kan gebruikt worden als shortcut naar de desbetreffende persoon. Hoe stel ik de People Edge in? 1. Ga naar Instellingen -> Edge screen; 2. Druk op People Edge; 3. Schakel Mijn Personen in; 4. Binnen deze functie kan u zelf de vijf personen wijzigen of de persoon een nieuwe kleur toewijzen.

Bericht van People Edge

Wanneer één van de vijf personen binnen People Edge u een bericht stuurt, komt er aan de Edge zijde een pop-up in de kleur van de persoon. Door op de bubbel te drukken komt de melding op het scherm, meestal met de hele boodschap van de persoon. Door nogmaals op de boodschap te drukken kan u snel op het bericht antwoorden.

Voldoende stof om te testen bij de lancering van de Samsung Galaxy S6 Edge +

Share.

About Author

Leave A Reply