Samsung Galaxy S6 Image Banner 728 x 90

Samsung Galaxy S6 Edge + en Galaxy Note 5 in een extravagant kleedje

0

Galaxy S6 Edge Plus Goud De aankondiging van de gewone – en reeds vrij prijzige Samsung Galaxy S6 Edge + – is nog maar net gedaan, of daar ontstaan de eerste hypes. Wanneer u uzelf eens een extravagant cadeau wenst te geven, of uw vrouw verrassen met een origineel verjaardags- of verlovingscadeau, is er nu de Samsung Galaxy S6 Edge + en Galaxy Note 5 gedoopt in goud.

Proces

Het idee van een met goud vergulde Samsung Galaxy S6 Edge + en Galaxy Note 5 ontstond bij de Vietnamese goudwinkel Karalux. Het hoge prijskaartje van de gouden smartphones is mede te wijten aan het langdradige proces achter het vergulden met goud. De Samsung Galaxy S6 Edge + en Galaxy Note 5 moeten volledig uit elkaar worden genomen, stukje per stukje. Vervolgens worden de individuele stukken in bijhorende chemicaliën gedoopt, waarna ze in een bad met goud worden gelegd om de materiaalsoort op te nemen. Het uiteindelijk resultaat is schitterend. De smartphones zijn belegd met 24K goud. Op het einde van het productieproces brengt Karalux nog een beschermende rand rond het toestel aan, waardoor het toestel steviger zou zijn dan de basis 7000-reeks aluminium beglazing.

Hele smartphone

In principe wordt het hele toestel belegd met goud. Zowel het omhulsel, geluids- en aan&uit toetsen, als de camera nemen het goud op. In totaal gebeuren er tien stappen vooraleer Karalux de beschermende rand aanbrengt waarvan reeds hiervoor sprake. Anders verwoord: voor Karalux gaat het niet om een kant-en-klare job. In het verguldingsproces kruipt een heleboel tijd en zorg.

Prijskaartje

Schrikt het beschikken over een 24K gouden Samsung Galaxy S6 Edge + of Galaxy Note 5 u niet af? Dan kan u rechtstreeks het toestel bij Karalux kopen voor 25 miljoen Vietnamese Dong (omgerekend een goede 1.100 Amerikaanse dollar). Beschikt u al over een Samsung Galaxy S6? Dan kan Karalux deze nog achteraf voor u vergulden voor 8 miljoen Vietnamese Dong (omgerekend 355 dollar). Wat zijn uw reacties? Staat het model u aan?

Share.

About Author

Leave A Reply