Samsung Galaxy S6 Edge krijgt afgeronde randen

0

Galaxy S6 EdgeDe Galaxy S6 zal hoogstwaarschijnlijk in twee varianten op de markt worden gebracht, namelijk de normale ‘Samsung Galaxy S6’ en een extra variant, de ‘Samsung Galaxy S6 Edge’. Achter de schermen in producent Samsung natuurlijk druk aan de slag met deze nieuwe toestellen, waardoor we regelmatig kunnen genieten van nieuwe geruchten.

Samsung Galaxy S6 Edge release in 2015

Uit een nieuwsbericht van SamMobile, de website die altijd het laatste nieuws over Samsung toestellen in de gaten houdt, blijkt dat de nieuwe Samsung Galaxy S6 Edge in 2015 zal worden aangekondigd. Uit ditzelfde nieuwsbericht blijkt ook dat het nog niet zeker is wat de naam van het nieuwe toestel gaat worden, tot die tijd zullen we het toestel ‘Galaxy S6 Edge’ blijven noemen. Deze naam is afgeleid van de Galaxy Note Edge die eerder door Samsung werd aangekondigd, dit toestel had een afgeronde rand aan één kant.

Galaxy S6 Edge krijgt twee afgeronde randen

Galaxy S6 EdgeDe Samsung Galaxy S6 Edge zal volgens nieuwe geruchten aan twee kanten een afgeronde rand krijgen. Daarnaast zou Samsung ook van plan zijn om het toestel van een groot aantal nieuwe functionaliteiten te voorzien, waardoor de afgeronde randen ook nog een extra functie kunnen vervullen bij het gebruik van de smartphone.

Galaxy S6 release tijdens MWC

Mobile World CongressHet lijkt er nu op dat de Samsung Galaxy S6 release tijdens het Mobile World Congress zal zijn. Dit evenement wordt gehouden in maart, dit is dus al redelijk snel. De Galaxy Note Edge en de Galaxy Note 4 werden eerder tijdens de IFA in Berlijn aangekondigd. Er gaan al langere tijd geruchten dat we tijdens het MWC meer duidelijk zullen gaan krijgen over de Galaxy S6 en mogelijk ook meteen de Galaxy S6 Edge, wij gaan er dus vanuit dat dan de releasedatum ook daadwerkelijk is. Enkele weken later kunnen we het toestel naar alle waarschijnlijkheid in Nederland aanschaffen.

Share.

About Author

Als echte tech-blogger houd ik het laatste nieuws in de gaten op het gebied van telecomunnicatie, om hier vervolgens interessante blogs over te schrijven!

Comments are closed.