Samsung Galaxy S6 Edge uitgebracht in kleinere oplage

0

Galaxy S6 EdgeEr gaan al langere tijd geruchten dat Samsung van plan zou zijn om naast de normale versie van de Galaxy S6 ook een ‘Edge’ versie uit te brengen. Samsung heeft er al eerdoor voor gekozen om goedverkopende toestellen te voorzien van een Edge beeldscherm, dit zien we bijvoorbeeld terug bij de Galaxy Note 4 en de Note Edge. Er gaan nu enkele geruchten dat de Edge versie van het toestel waarschijnlijk exclusief zal gaan worden, het toestel krijgt namelijk het predicaat ‘limited edition’.

Waarom een limited edition?

Door ervoor te kiezen om de Edge versie van de Galaxy S6 als ‘limited edition’ te verkopen, probeert Samsung een exclusief imago te creëren voor het toestel. Het lijkt ons alleen geen slimme zet van Samsung om een toestel maar een beperkt aantal keer te verkopen, zeker omdat wij denken dat de Galaxy S6 Edge juist een groot succes zal gaan worden.

Verschil tussen Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S6Het verschil tussen de Galaxy S6 en de Galaxy S6 Edge zal naar alle waarschijnlijkheid niet gigantisch groot zijn. Op het gebied van specificaties verwachten wij geen veranderingen. Er gaan op dit moment geruchten dat beide versies van het toestel zullen worden voorzien van een 5,5-inch QHD-beeldscherm. Als we de geruchten moeten geloven krijgt de Samsung Galaxy S6 een 20-megapixel camera aan de achterzijde en een 5-megapixel camera aan de voorzijde. Op dit gaan er nog steeds geruchten dat het toestel zal worden uitgerust met een Qualcomm Snapdragon 805 processor, dit lijkt ons voor Samsung ook de meest logische stap.

Samsung Galaxy S6 Edge release

Zowel de normale Galaxy S6 als de Galaxy S6 Edge zullen naar verwachting tijdens Mobile World Congress (MWC) in Barcelona worden aangekondigd. Dit evenement vindt plaats van 2 tot en met 5 maart, zoals het er nu uitziet weten we dus rond die data een stuk meer over dit toestel. Tot die tijd blijft het nog volledig onduidelijk of Samsung één of twee toestellen gaat aankondigen.

Share.

About Author

Als echte tech-blogger houd ik het laatste nieuws in de gaten op het gebied van telecomunnicatie, om hier vervolgens interessante blogs over te schrijven!

Comments are closed.