Samsung Galaxy S6 release

Samsung Galaxy S6 release 4.31/5 (86.25%) 16 votes

Samsung Galaxy S6De Samsung Galaxy S6 is op dit moment (helaas) nog niet officieel aangekondigd door Samsung. Naar verwachting zullen we ook nog zeker een tijdje moeten wachten totdat we meer weten over de daadwerkelijke releasedatum van het nieuwe paradepaartje van Samsung. De laatste maanden van 2014 zijn er een grote hoeveelheid geruchten ontstaan omtrent de release van de Galaxy S6, echter lijken al deze geruchten niet verifieerbaar. Natuurlijk weten was pas zeker wanneer we het toestel kunnen verwachten, op het moment dat de producent hier zelf mee naar buiten komt.

Galaxy S6 release mogelijk al in maart 2015

Samsung Galaxy S6 prijsEerder gingen er zelfs nog geruchten dat we de Samsung Galaxy S6 al eind 2014 in ontvangst kunnen nemen. Aangezien we nu al in 2015 zitten is dat dus niet het geval geweest. Naar verwachting zal Samsung ervoor kiezen om het toestel begin 2015 op de markt brengen. Ook de website SamMobile geeft aan dat de kans groot is dat het nieuwe toestel pas begin 2015 op de markt gebracht zal worden. Dit doet Samsung niet zomaar, er zijn wel degelijk redenen voor. De Galaxy S6 zal waarschijnlijk worden voorzien van een Snapdragon 810 van het bedrijf Qualcomm, echter heeft dit bedrijf in een persconferentie aangegeven de nieuwe processor pas begin 2015 op de markt te brengen. Dit zou dus ook betekenen dat Samsung pas begin 2015 kan beginnen met de massaproductie van de Samsung Galaxy S6. De nieuwe processor van Qualcomm komt februari 2015 op de markt, naar verwachting zal de Samsung Galaxy S6 enkele maanden later in de winkels liggen.

Waar vindt de persconferentie plaats?

Zoals we van Samsung gewend zijn, zal de introductie weer plaatsvinden tijdens een evenement. Naar verwachting krijgen persbureaus begin maart al een uitnodiging om de release van het nieuwe toestel bij te wonen. In Nederland zullen we (helaas) weer erg lang moeten wachten voordat we het toestel in ontvangst kunnen nemen, al staat Samsung erom bekend ook de Nederlanders leveranciers van voldoende toestellen te voorzien.

Galaxy S6 promo

Samsung Galaxy S6 kopen in Nederland

Galaxy S6Nadat Samsung het toestel officieel heeft aangekondigd, zal het naar alle waarschijnlijkheid niet heel lang meer duren voordat we het toestel ook daadwerkelijk in de winkels kunnen kopen. Over het algemeen kiest Samsung ervoor om smartphones vrij snel na de aankondiging op de markt te brengen. Dit zagen we bijvoorbeeld ook bij de Samsung Galaxy Alpha, dit toestel werd eigenlijk van de een op de andere dag aangekondigd en kon binnen enkele weken al in de winkels worden aangeschaft.

Samsung Galaxy S6 reserveren

Bent u van plan om de Samsung Galaxy S6 direct na de release aan te schaffen? Dan raden wij u aan om het toestel te reserveren bij één van de Nederlandse providers. Door het toestel te reserveren weet u in ieder geval 100% zeker dat u hem als één van de eerste in handen heeft. Op die manier kunt u als één van de eersten opscheppen met de Samsung Galaxy S6. Daarnaast krijgt u door te reserveren vaak ook een pre-order korting of een gratis accessoire (zoals een hoesje).

Goedkoopste Galaxy S6 reserveren

Het is op dit moment helaas nog niet mogelijk om het nieuwe toestel te reserveren, Samsung moet namelijk eerst het toestel officieel aangekondigd hebben voordat de Nederlandse providers de voorverkoop kunnen starten. Het toestel zal waarschijnlijk in maart 2015 worden aangekondigd door Samsung tijdens een persconferentie, dat zou betekenen dat u het toestel ook al vanaf maart 2015 bij de Nederlandse leveranciers kunt bestellen. Het duurt vervolgens nog wel even voordat u het toestel daadwerkelijk ontvangt, na verwachting moet u ongeveer een maand wachten op uw toestel. Het toestel zou namelijk vanaf april in de winkels moeten liggen als we de huidige geruchten moeten geloven. Uiteraard houden wij u op de hoogte van de koopmogelijkheden en de mogelijkheid om het toestel te reserveren.

Blijf op de hoogte van de Galaxy S6 ontwikkelingen!

Samsung Galaxy S6 designDe redactie van GalaxyS6kopen.nl houdt u graag op de hoogte van de geruchten rondom de releasedatum van de Samsung Galaxy S6. Breng regelmatig een bezoekje aan onze website om de laatste nieuwsberichten door te spitten, u weet hierdoor in ieder geval steeds meer over de releasedatum. Indien de redactie zeker weet wanneer de releasedatum is, dan zullen wij ook een teller plaatsen op onze website. Deze teller telt af tot het moment van de daadwerkelijke release, zodat u dit altijd in één oogopslag kunt zien!