Samsung Galaxy S6 Image Banner 728 x 90

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7
1.2 (24%) 20 votes

Pre-order de Galaxy S7 en krijg een GRATIS Samsung Gear VR bril!

#AanbiederProviderInternetBelminuten / SMSMaandprijsToestelprijsAfsluiten
1StudentmobielTele21500 MBONBEPERKT / ONBEPERKT€34 (BESTE KEUS)€128
2BelsimpelVodafone2000 MB300 / ONBEPERKT€44GRATIS
3BelsimpelTele21000 MB100 / 100€38GRATIS
4KPNKPN5000 MB XL aanbiedingONBEPERKT / ONBEPERKT€59€29
5T-MobileT-Mobile6000 MB XL aanbiedingONBEPERKT / ONBEPERKT€52GRATIS001. SGS7

Concept van de Galaxy S7Binnen niet al te lange tijd zal Samsung wederom met een nieuwe smartphone op de markt komen. Volgens de laatste geruchten zal het om de Samsung Galaxy S7 gaan, een opvolger van de Galaxy S6 die in 2015 is uitgebracht en een gigantisch succes bleek te zijn. Naar verwachting zal het niet slechts bij één nieuwe variant blijven, ook de Samsung Galaxy S7 Edge en mogelijk ook de Samsung Galaxy S7 Edge Plus zullen hun intreden maken in 2016.

Samsung Galaxy S7: De releasedatum

Over de daadwerkelijke releasedatum heerst nog veel onduidelijkheid, maar de kans is relatief groot dat minimaal 2 nieuwe varianten tijdens het MWC evenement in 2016 zullen worden aangekondigd. Dit evenement vindt dit jaar plaats van 22 tot 25 februari (2016).

Galaxy S7, Galaxy S7 Edge & Galaxy S7 Edge Plus in 2016

De geruchten dat Samsung uiteindelijk hoogstswaarschijnlijk weer 3 varianten van de Galaxy S7 zal aankondigen is gebaseerd op het succes van de Galaxy S6. Binnen korte tijd had Samsung al een tekort aan Galaxy S6 Edge toestellen na de aankondiging hiervan. De consument wilt steeds meer kunnen kiezen tussen smartphones, dit is ook te zien bij concurrent Apple die na de iPhone 6 ook de iPhone 6 Plus en de iPhone 6S heeft aangekondigd. Ook de releasedatum in februari van 2016 is niet toevallig, Apple komt in deze maand namelijk ook met de nieuwe iPhone 7.

Samsung Galaxy S7: De goedkoopste abonnementen

Het duurt niet lang meer voordat Samsung de nieuwe Galaxy S7 zal aankondigen, binnenkort kunnen dan ook weer de Galaxy S7 abonnementen worden afgesloten. De redactie van GalaxysS6kopen.nl zorgt ervoor dat er wekelijks een selectie wordt gemaakt van de beste aanbiedingen op het gebied van Samsung Galaxy S7 abonnementen. Hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat u op de hoogte blijft van de beste prijs voor uw Galaxy S7 toestel. Bewaar deze pagina bij uw favorieten, zodat u later de goedkoopste abonnementen hier kunt vergelijken.

#AanbiederProviderInternetBelminuten / SMSMaandprijsToestelprijsKopen
1StudentmobielTele2 (TIP!)1000 MB (TIP!)150 / 150€29,- (TIP!)GRATIS (BESTE KEUS!)
2StudentmobielKPN5000 MBONBEPERKT / ONBEPERKT €39,-€254,- (TIP!)
3TyphoneVodafone2000 MB300 / ONBEPERKT€44,-€59,-
4BelsimpelTelfort500 MB150 / 150€32,-€199,-
5TyphoneTele2500 MB150 / 150€41,-GRATIS (TIP!)

Uiterlijk Galaxy S7

Samsung Galaxy S7: De specificaties

Zoals altijd houdt Samsung de specificaties van het toestel geheim, het is op dit moment dan ook nog niet helemaal duidelijk wat we van het toestel kunnen verwachten. Bekend is wel dat Samsung mogelijk verschillende chips introduceert voor de verschillende markten. Zo zouden de toestellen voor India over een andere chip beschikken dan de toestellen die in Europa worden verkoopt, waarschijnlijk is dit een kostentechnisch verhaal. De Galaxy S7 kan hierdoor in het buitenland mogelijk voor een lagere prijs op de markt worden gebracht. De Samsung Galaxy S7 zal waarschijnlijk gaan beschikken over een 4K beeldscherm, met deze nieuwe techniek slaat Samsung een geheel nieuwe weg in. Met de 4K-techniek zal de Samsung Galaxy S7 in ieder geval in de aankomende 2 tot 3 jaar tot de hoogstaande smartphones blijven behoren. Hoogstwaarschijnlijk zal er daarna pas door de producenten worden overgegaan op de intussen al bekendere 5K techniek.

Galaxy S7 specificaties: Het beeldscherm

Ook op het gebied van beeldschermformaat horen we verschillende verhalen. Zo geven bronnen aan dat Samsung van plan is om de normale Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge van een 5.5-inch beeldscherm te voorzien en de Galaxy S7 Edge Plus, die later pas zal worden aangekondigd, te voorzien van een 6-inch beeldscherm. Op deze manier heeft de consument keuze uit een normale smartphone of een zogenoemde ‘phablet’.

Samsung Galaxy S7 Edge

Galaxy S7 specificaties: De camera

Tot slot gaan er ook al een flink aantal geruchten over de camera van het nieuwe Samsung toestel. De meeste geruchten geven aan dat de Galaxy S7 voorzien zal worden van een 20-megapixel camera aan de achterkant. Enkele onbevestigde geruchten geven aan dat Samsung voor het drukken van de verkoopprijs ervoor heeft gekozen om slechts van een 12-megapixel camera gebruik te maken. In ieder geval zal de kwaliteit van de camera, zoals we gewend zijn van Samsung, weer uitstekend en ruim voldoende voor een smartphone zijn.

Design van de Galaxy S7

Samsung Galaxy S7: De prijs

Omdat Samsung er hoogstwaarschijnlijk voor kiest om verschillende chips te gebruiken in de Samsung Galaxy S7, om zo op verschillende markten een andere prijs te kunnen vragen, zal de Galaxy S7 voor veel verschillende prijzen worden verkocht. In Nederland wordt een vanafprijs van ongeveer €430 verwacht, echter is dit nog niet officieel bevestigd door Samsung of andere betrouwbare bronnen. Tijdens de release in begin februari zal er ook meteen meer duidelijkheid worden gegeven over de prijs die we in Nederland kunnen verwachten voor de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge.