Samsung Galaxy S6 Image Banner 728 x 90

Samsung toont nieuwigheden Samsung Galaxy S6 Edge + in video

0

Samsung Galaxy S6 Samsung gaf reeds de voorbije weken flitsende beelden vrij van de nieuwste Samsung Galaxy S6 Edge +, of voluit Samsung Galaxy S6 Edge Plus. Echter ging het daarbij telkens om promotionele foto’s en video’s, waardoor technici geen blik konden werpen op de technologie die in het hardware-gedeelte van de smartphone verwerkt werd. Een nieuwe video biedt wel deze mogelijkheid.

Nieuwe video

De nieuwe video biedt een exclusieve preview van de hardeware aan de binnenkant van het toestel. De video start met het unboxen van de smartphone, waarna op het einde het toestel weer in elkaar wordt geplaatst. Doorheen de geleide tour kunnen geïnteresseerden onder meer de vingerafdrukscanner, het moederbord, de verschillende camera’s en de tool voor het draadloos opladen van de Samsung Galaxy S6 Edge + bekijken.

Extra’s bij bestelling

Dankzij de video krijgen we voor het eerst ook een overzicht van de accesoires die bij het toestel worden geleverd. Samsung wenst via de video consumenten meer zicht te geven omtrent welke producten in de Samsung Galaxy S6 Edge + verwerkt zijn. De nieuwigheden op hardware-vlak zijn merkzaam in de beglazing (verbeterde kwaliteit metaal en glas) en het scherm (dual edge-beeldscherm).

Link video

Benieuwd naar wat de video te bieden heeft? Bekijk hem dan zelf via https://youtu.be/gyo5tfBRM2s , of in onderstaande post. Wat is uw mening omtrent de Samsung Galaxy S6 Edge Plus? Denkt u dat Samsung beschikt over de meest revolutionaire smartphone van het moment? Deel uw bedenkingen.

Share.

About Author

Leave A Reply