Samsung werkt aan cameramodule van 20MP voor Galaxy S6

0

Samsung Galaxy S6 EdgeVolgens bronnen zou Samsung op dit moment werken aan een eigen cameramodule van maarliefst 20 megapixels, deze module zal gebruikt gaan worden bij de nieuwe Samsung Galaxy S6. Dezelfde geruchten melden ook dat de releasedatum van het toestel mogelijk 2 tot 3 weken vervroegd is, het zal namelijk plaatsvinden tijdens het Mobile World Congress 2015.

Geruchten afkomstig van Electronic Times

Electronic TimesDe geruchten zijn afkomstig van het Koreaanse Electronic Times, een bedrijf wat toch wel aardig dicht bij het vuur zit. De nieuwe cameramodule zal maarliefst 20-megapixels worden, als Samsung de Galaxy S6 hiermee zou uitrusten behoort het nieuwe toestel meteen tot één van de smartphones met de beste camera’s. De cameramodule zal daarnaast beschikken over optische beeldstabilisatie, iets wat ook al langer op het verlanglijstje stond van menig Samsung gebruiker.

Mobile World CongressAankondiging Galaxy S6 tijdens Mobile World Congress

Electronic Times meldt dat Samsung ervoor zou kiezen om de Galaxy S6 tijdens het Mobile World Congress aan te kondigen, dit evenement zal in maart 2015 plaatsvinden. Eerder koos Samsung er ook al voor om de Galaxy S5 in het voorjaar aan te kondigen, namelijk in april. Als we de geruchten moeten geloven, kunnen we het toestel dus al in maart 2015 verwachten.

Nieuwe chip in Galaxy S6

Tot slot melden de geruchten ook dat de Galaxy S6 met een chip zal worden uitgerust die het stroomverbruik voor GPS en WiFi met maarliefst 80 procent moet kunnen terugdringen. Het is op dit moment nog niet bekend of zowel de normale Galaxy S6 als de Galaxy S6 Edge zullen worden voorzien van de nieuwe cameramodule, dit is dus nog even afwachten. Naar verwachting zullen de twee toestellen wel tegelijkertijd worden aangekondigd.

Natuurlijk houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over de Galaxy S6 en de Samsung Galaxy S6 Edge, ook zullen we live verslag doen van de daadwerkelijke aankondiging van Samsung in maart 2015.

Share.

About Author

Als echte tech-blogger houd ik het laatste nieuws in de gaten op het gebied van telecomunnicatie, om hier vervolgens interessante blogs over te schrijven!

Comments are closed.