Slechte beschikbaarheid Galaxy S6 Edge door productieproblemen

0

Samsung Galaxy S6 Edge kopenEerder was al op de website van T-Mobile te lezen dat Samsung aan de vooravond van het Mobile World Congress zowel de Galaxy S6 als de Galaxy S6 Edge naar buiten zal brengen, nu is echter bekend geworden dat de Galaxy S6 Edge in de eerste periode na de release waarschijnlijk slecht verkrijgbaar zal zijn.

Productieproblemen Galaxy S6 Edge

De slechte verkrijgbaarheid zou komen door de productieproblemen die Samsung ervaart bij het produceren van de gebogen schermen. Zoals bekend zijn de schermen aan twee kanten gebogen, bij de Galaxy Note Edge was dit slechts aan één kant. Het produceren van schermen met gebogen randen aan twee kanten is nog niet vaak gedaan. Natuurlijk is het niet vreemd dat Samsung bij de productie hiervan in het begin problemen ondervindt, natuurlijk is het wel jammer dat de voorraad en dus de verkrijgbaar hierdoor in het begin niet heel hoog is.

Samsung Galaxy S6 Edge T-mobile

Samsung Galaxy S6 Edge prijs uitgelekt

Vandaag zijn ook de prijzen van de nieuwe Samsung Galaxy S6 Edge uitgelekt, deze kunt u hieronder vinden:

  • Samsung Galaxy S6 Edge 32 GB: 849 Euro
  • Samsung Galaxy S6 Edge 64 GB: 949 Euro
  • Samsung Galaxy S6 Edge 128 GB: 1049 Euro

De Galaxy S6 zonder gebogen scherm (ook wel de ‘normale Galaxy S6’ genoemd) zal verkrijgbaar worden vanaf een prijs van €749 in Europa. Met meer geheugen is deze telefoon natuurlijk ook duurder.

Het lijkt erop dat Samsung heel wat verwacht van de release van de Galaxy S6 Edge, omdat alle teasers die Samsung uitbrengt voornamelijk gaan over dit model. De grote marketingcampagnes in combinatie met schaarse levering zou ervoor kunnen zorgen dat er grote wachtrijen ontstaan voor het toestel.

Beschikbaarheid in Nederland

Ook de beschikbaarheid van de Galaxy S6 Edge in Nederland zal onder de productieproblemen gaan lijden. Het is in ieder geval aan te raden om het toestel direct (via onze website) te reserveren op het moment dat deze op 1 maart is aangekondigd, dan hebt u de meeste kans het toestel zo snel mogelijk te ontvangen.

Share.

About Author

Als echte tech-blogger houd ik het laatste nieuws in de gaten op het gebied van telecomunnicatie, om hier vervolgens interessante blogs over te schrijven!

Comments are closed.