T-Mobile toont foto Galaxy S6 Edge op website

0

Samsung Galaxy S6De Amerikaanse website van T-Mobile toont vanaf vandaag een duidelijke afbeelding van de Samsung Galaxy S6 Edge, het toestel met het gebogen scherm. Daarnaast heeft de provider ook de tekst ‘SIX APPEAL’ toegevoegd, wat er duidelijk om moet wijzen dat het hier daadwerkelijk om de Galaxy S6 van Samsung gaat.

Geruchten over de Galaxy S6

Er gaan natuurlijk al langere tijd geloofwaardige geruchten dat Samsung begin maart met twee varianten van de Galaxy S6 op de markt zal komen, namelijk met een normale versie en een ‘Edge’ variant. De Galaxy S6 Edge zal de opvolger van de Galaxy Note Edge worden die Samsung in 2014 heeft aangekondigd, dit toestel bleek ook een groot succes te zijn.

T-Mobile: 1 maart meer bekend over S6 Edge

Op de website van T-Mobile belooft de provider op 1 maart 2015 meer bekend te maken over het nieuwe toestel. Deze datum valt gelijk met het evenement van Samsung waarbij de twee nieuwe toestellen aan het grote publiek zullen worden getoond. Het evenement zal plaatsvinden aan de vooravond van het Mobile World Congress. Eerder werd gedacht dat Samsung het toestel pas tijdens het Mobile World Congress aan zou kondigen, net als verschillende andere producenten. Hoogstwaarschijnlijk is de producent door het grote aanbod tijdens het evenement van dit idee afgestapt.

Samsung Galaxy S6 Edge T-mobile

Galaxy S6 specificaties (geruchten)

Zowel uit eerdere geruchten als de teasers van Samsung blijkt dat de S6 voorzien zal worden van een metalen behuizing in combinatie met een intelligentere camera. Verder zal de smartphone worden voorzien van een 14nm Exynos 7 Octa-soc processor in combinatie met een 5.1-inch scherm die een resolutie van 2560×1440 pixels heeft.

Release van de Galaxy S6

Zoals het er nu uitziet kunnen we zowel de Samsung Galaxy S6 als de Samsung Galaxy S6 Edge op 1 maart 2015 verwachten. Het zal dan ook niet al te lang meer duren totdat we het toestel ook in Nederland kunnen kopen. Reserveren van de Galaxy S6 kan waarschijnlijk direct, u ontvangt het ontvangt het toestel dan eind maart.

Share.

About Author

Als echte tech-blogger houd ik het laatste nieuws in de gaten op het gebied van telecomunnicatie, om hier vervolgens interessante blogs over te schrijven!

Comments are closed.