Uitgelekt: Is dit de nieuwe Samsung Galaxy S6?

0

Galaxy S6 Concept JanuariHet duurt niet meer lang voordat Samsung meer informatie geeft over de Samsung Galaxy S6, de eerste Galaxy S variant die waarschijnlijk in twee verschillende uitvoeringen op de markt zal worden gebracht. Vandaag zijn er weer wat nieuwe beelden van de Galaxy S6 uitgelekt op de website Mobiletor.com.

Mogelijk gaat het om echte Galaxy S6 foto’s

Ondanks dat Samsung er elke keer weer alles aan doet om geen beelden van nieuwe toestellen uit te laten lekken, lijkt het er toch op dat het ze weer niet gelukt is. De beelden dit vandaag zijn verschenen geven een goed beeld van de nieuwe Galaxy S6 . De foto’s die eerder zijn uitgelekt leken niet heel realistisch, maar de foto’s die vandaag zijn verschenen van het nieuwe toestel komen waarschijnlijk toch aardig dicht in de buurt. Opvallend is echter dat het ‘Samsung’ logo aan de achterkant van het toestel ontbreekt. Ondanks dat het niet goed op de foto’s te zien is, lijkt het erop dat de Samsung Galaxy S6 hier in een hoes zit. Dit zou dan ook meteen verklaren waarom de achterkant van het toestel niet volledig overeenkomt met de eerdere geruchten.
Samsung Galaxy S6 Concept januari

Weinig veranderingen met de Galaxy S5

Samsung Galaxy S6Ondanks dat de foto’s van een redelijk betrouwbare bron afkomstig zijn, kunnen we natuurlijk niet met zekerheid zeggen dat het hier echt gaat om de Samsung Galaxy S6. Als we deze beelden bekijken zien we eigenlijk als enige verschil met de Galaxy S5 dat de camera en flash op een andere positie zijn gebracht. De kans is aanzienlijk dat we hier dan ook (wederom) te maken hebben met prototypes of ‘conceptfoto’s’ van het toestel.

Galaxy S6 release

Vooralsnog lijkt het erop dat Samsung de twee nieuwe toestellen (de normale Galaxy S6 en de Galaxy S Edge) tijdens het Mobile World Congress in Barcelona aan zal gaan kondigen. Dit evenement wordt gehouden van 2 tot 4 maart, wat dus niet al te lang meer op zich zal laten wachten. We wachten in ieder geval in spanning af en volgen tot die tijd alle geruchten op de voet!

Share.

About Author

Als echte tech-blogger houd ik het laatste nieuws in de gaten op het gebied van telecomunnicatie, om hier vervolgens interessante blogs over te schrijven!

Comments are closed.