Uitgelekte foto’s tonen Galaxy S6 prototype

0

Samsung Galaxy S6Op foto’s die vandaag zijn verschenen zou een prototype van de nieuwe Samsung Galaxy S6 te zien zijn. Op de foto kunnen we zowel de voor- als de achterkant van het nieuwe paradepaartje van Samsung aanschouwen. Van echt goede kwaliteit zijn de foto’s niet, daarom kunnen we ook niet goed beoordelen of we hier echt met de Samsung Galaxy S6 gaat. Verschillende geruchten melden dat het inderdaad om de Galaxy S6 gaat, maar om één van de eerste prototypes. De echte Samsung Galaxy S6 zal er dus heel anders uit komen te zien.

Prototype toont gelijkenissen met echte Galaxy S6

Natuurlijk is het altijd leuk om te kijken naar prototypes van bekende smartphones als de Galaxy S6, tenslotte kunnen we op deze manier zien hoe Samsung het toestel eerst voor ogen had. Het toestel dat we op de foto’s ziet is wel volledig in de stijl van Samsung gemaakt, zo zien we bijvoorbeeld het welbekende ‘Samsung’ logo op de achterkant van het toestel. Daarnaast is ook de homebutton van het toestel volledig in de stijl van Samsung. Deze elementen zullen dus hoogstwaarschijnlijk wel terug gaan komen bij de echte Galaxy S6.
Samsung Galaxy S6 Prototype

Niet volledig gemaakt van metaal

Samsung Galaxy S6 WhiteEerder gingen er geruchten dat de Samsung Galaxy S6 volledig zou worden gemaakt van metaal. Bij het prototype van het toestel zien we echter niets terug van deze geruchten. Dit zou bevestigen dat Samsung het toestel toch niet volledig van metaal zal gaan maken. Een insider zou hebben gemeld aan SamMobile dat we op de afbeeldingen een oud prototype van de Galaxy S6 zien en dat het daadwerkelijke toestel er anders uit gaat zien. Dat het toestel op de foto’s ook de Samsung Galaxy S6 Edge niet is duidelijk, tenslotte heeft het toestel op de foto’s geen afgeronde schermranden.

Samsung Galaxy S6 specificaties

Ondertussen weten we veel meer over de specificaties van de Samsung Galaxy S6. Ten eerste zal het toestel worden voorzien van een Quad HD-display, zoals we dat van Samsung gewend zijn. Het toestel zal worden voorzien van een Exynos 7420-processor, deze chip komt uit de fabriek van Samsung. Verder zal het toestel een 20-megapixel camera krijgen aan de achterkant en een 5-megapixel camera aan de voorkant.

Share.

About Author

Als echte tech-blogger houd ik het laatste nieuws in de gaten op het gebied van telecomunnicatie, om hier vervolgens interessante blogs over te schrijven!

Comments are closed.