Uitnodigingen voor Samsung Galaxy S6 evenement zijn verstuurd

0

Samsung Galaxy S6Samsung is vandaag begonnen met het versturen van persuitnodigingen voor een evenement op 1 maart 2015. Hoogstwaarschijnlijk zal Samsung op die datum de nieuwe Samsung Galaxy S6 gaan aankondigen. Ook producenten HTC en Huawei zullen het evenement (Mobile World Congress) aangrijpen voor de aankondiging van nieuwe smartphones, Samsung zal tijdens dit evenement dus wel wat concurrentie genieten.

Uitnodiging toont 1 maart als Galaxy S6 releasedatum

Samsung Galaxy S6 WhiteOp de uitnodiging zien we groot ‘What’s next’ staan met rechts onderin de woorden ‘Samsung Galaxy Unpacked 2015’. Helaas moeten we toch nog wel even een slag om de arm houden, tot nu toe is er slechts één bron uit Vietnam die het versturen van de persuitnodigingen blijkt te bevestigen. Hoogstwaarschijnlijk zal dit binnen niet al te lange tijd ook door andere bronnen worden bevestigd. Door de uitspraak ‘What’s Next’ te gebruiken blijft Samsung natuurlijk nog een beetje vaag, het is niet duidelijk of de producent hier daadwerkelijk naar de nieuwe Samsung Galaxy S6 refereert.

Samsung Galaxy S6 Unpacked

Kleine verwijzing naar de Galaxy S6 Edge

In de uitnodiging wordt mogelijk licht gerefereerd naar de Samsung Galaxy S6 Edge, we zien namelijk boven de term ‘What’s Next’ een lichte curve. Dit zou een kleine verwijzing kunnen zijn naar de Galaxy S6 Edge met afgeronde randen.

De gekozen releasedatum is opmerkelijk

De datum die Samsung voor de presentatie zou hebben gekozen lijkt lichtelijk opmerkelijk, tenslotte zullen producenten HTC en Huawei, die ook een erg goede naam hebben op het gebied van smartphones, op die datum ook met een nieuwe model op de markt komen. Het is natuurlijk al wel langer zo dat het Mobile World Congress door veel producenten wordt aangegrepen om een nieuwe smartphone aan te kondigen, maar drie aankondigingen tijdens één evenement lijkt ons redelijk veel.

Mobile World CongressMobile World Congress vanaf 2 maart 2015

Het Mobile World Congress zal vanaf 2 maart 2015 van start gaan, maar het is gebruikelijk dat producenten enkele dagen voor het evenement al de nieuwe smartphones aankondigen. We wachten in ieder geval rustig af en we hopen dat meerdere bronnen zullen bevestigen dat de persuitnodigingen inderdaad zijn verstuurd.

Share.

About Author

Als echte tech-blogger houd ik het laatste nieuws in de gaten op het gebied van telecomunnicatie, om hier vervolgens interessante blogs over te schrijven!

Comments are closed.