Samsung Galaxy S6 Image Banner 728 x 90

Update Samsung Galaxy S6 en S6 Edge brengt nieuwigheden van de S6 Edge Plus

0

Samsung Galaxy S6 Edge Plus Gebruikers met een Samsung Galaxy S6 of S6 Edge kunnen in hun handen wrijven. Mediagigant Samsung heeft immers een update aangekondigd waardoor de Samsung Galaxy S6 en S6 Edge gelijkaardige nieuwigheden ontvangen als de S6 Edge Plus. Zo zullen gebruikers kunnen genieten van een vernieuwde interface, Apps Edge en de andere nieuwigheden van de S6 Edge Plus.

Nieuwigheden Samsung

Samsung onthulde op de mediabeurs van 13 augustus laatst leden twee nieuwe toestellen, meer bepaald de Samsung Galaxy S6 Edge Plus en de Galaxy Note 5. Tijdens de onthulling was Samsung laaiend enthousiast over een aantal nieuwigheden, zoals de Tube Amp Pro, Samsung Pay, UHQ upscaler, en Apps Edge. Iets wat wij alleen maar kunnen aanmoedigen.

Oudere modellen

Opmerkelijk is echter dat Samsung ook een update zal doorvoeren op oudere modellen, zoals de Samsung Galaxy S6 en S6 Edge. Fans van de nieuwe software kunnen verwachten dat hun nieuwigheden binnen aanzienlijke tijd ook beschikbaar zullen zijn op de Samsung Galaxy S6 en S6 Edge. Ook hun toestellen zouden dus in staat zijn om draadloze betalingen uit te voeren en te genieten van verbeterde audio- en videokwaliteit. Andere functies die zij kunnen verwachten zijn de tweaked iconen en de algemene gebruikersinterface, om op die manier de verschillende modellen min of meer op elkaar afgestemd te houden. Ook de mogelijkheid om live Youtube-uitzendingen te volgen zou worden geïntroduceerd op de Samsung Galaxy S6 en S6 Edge. Opgelet: de update zou als testversie enkel beschikbaar zijn voor gebruikers in Zuid-Korea.

Amper enkele maanden na laatste lancering

De nieuwe versies van Samsung volgen elkaar in een sneltempo op. Amper in maart, een goede vijf maand geleden, introduceerde Samsung nog de Samsung Galaxy S6 en S6 Edge. Een twijfelpunt is of Samsung ook nog een update dit jaar zal plannen voor haar andere Galaxy-versies.. Zeker is het evenwel dat de nieuwe Samsung Galaxy S6 Edge Plus in september aan het grote publiek zal worden voorgesteld.

Share.

About Author

Leave A Reply