Vingerafdrukscanner in de homebutton bij de Galaxy S6

0

Samsung Galaxy S6 prijsVolgens de huidige geruchten zal de Samsung Galaxy S6 een nieuwe type sensor gaan krijgen. Deze zender zal onder de homebutton worden geplaatst, waardoor de telefoon ontgrendeld kan worden met slechts één aanraking. Eerder moesten gebruikers de Galaxy S5 nog ontgrendelen door te vegen over het scherm, dit bleek vaak onhandig te zijn.

Nieuwe homebutton voor Galaxy S6 is zo goed als zeker

Ondanks dat de ‘swipe-methode’ algemeen geaccepteerd lijkt, aangezien ook producenten als Apple hiervan gebruikmaken, zou Samsung denken dat dit ook gemakkelijker moet kunnen. De geruchten zijn afkomstig ban de website SamMobile, die wel vaker geruchten verspreidt over de nieuwe Samsung toestellen. Volgens SamMobile is het vrijwel zeker dat Samsung het nieuwe toestel met deze verbeterde sensor zal gaan uitrusten.

Hoe werkt de nieuwe Galaxy S6 homebutton?

Samsung Galaxy S6 designMet de nieuwe homeknop is de Galaxy S6 te ontgrendelen door slechts een vinger op de homeknop te leggen. Naar verwachting zal Samsung de homeknop wel wat groter maken, zodat de gebruiker geen beperkingen ervaart bij het ontgrendelen van de telefoon. Vingerafdrukken zullen dus niet langer door het scherm worden herkent, maar door de homeknop. Een vingerafdruk kan natuurlijk nog steeds voor andere dingen dan alleen het ontgrendelen van het toestel worden gebruikt, zo kunt u zich er ook mee aanmelden op websites en betalingen mee uitvoeren met uw PayPal-acount.

Nieuwe geruchten over de Galaxy S6 specificaties

Nieuwe bronnen melden ook dat de nieuwe Galaxy S6 een resolutie van 2560×1440 pixels zal gaan krijgen, dit is aanzienlijk als we het vergelijken met bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S5. Over de afmeting van het beeldscherm is helaas nog niets bekend, maar hoogstwaarschijnlijk zal dit 5.5-inch zijn. Tot slot gaan er ook nog een groot aantal geruchten over de processor van het toestel. Als we de huidige geruchten moeten geloven krijgt het toestel een Snapdragon 810-soc processor. Daarnaast zal er ook een uitvoering op de markt worden gebracht met een Samsung Exynos 7420 processor.

Share.

About Author

Als echte tech-blogger houd ik het laatste nieuws in de gaten op het gebied van telecomunnicatie, om hier vervolgens interessante blogs over te schrijven!

Comments are closed.