Wederom Galaxy S6 teaser bekendgemaakt door Samsung

0

Galaxy S6 SamsungDaar waar Samsung een aantal dagen geleden al een teaser naar buiten bracht van de Samsung Galaxy S6, is er vandaag opnieuw een video verschenen op het Twitter-profiel van Samsung. Ditmaal staat de video in het teken van de ‘snelheid’. In de video zegt een stem ‘Hoe sneller ik ben, hoe sneller dingen gedaan kunnen worden en hoe meer tijd ik aan andere kan geven’.

Samsung Galaxy S6: de snelle smartphone

Het is nu natuurlijk wel duidelijk dat de Samsung Galaxy S6 een stuk sneller zal worden dan de voorgangers, daarnaast bleek uit de eerdere teaser ook al dat de smartphone zal worden voorzien van een goede camera. De video wordt wederom afgesloten met de quote ‘ I am #TheNextGalaxy’, waarbij Samsung nog steeds niet praat over het ‘Galaxy S6’ model. In de tweet staat daarnaast ‘#Unpacked’, wat erop wijst dat we meer duidelijkheid krijgen over het toestel tijdens het unpacked evenement.

Teaser Galaxy S6

Symbool, lichte verwijzing naar Galaxy S Edge?

In het laatste shot zien we ook een vreemd symbool, het is op dit moment nog niet duidelijk waar dit symbool naar zou moeten verwijzen. Wellicht is het een lichte verwijzing naar de nieuwe Galaxy S Edge.

Snelheid te danken aan Exynos 7420 octacore-processor

De snelheid zal de Samsung Galaxy S6 te danken hebben aan de Exynos 7420 octacore-processor waarover het toestel zal gaan beschikken. Deze nieuwe processor werd vorige week pas officieel bekendgemaakt, de Galaxy S6 is dus het eerste toestel dat met deze nieuwe processor zal worden uitgerust.

Samsung Galaxy S6 tweet

#Unpacked, verwijzing naar releasedatum

Doordat Samsung met de ‘#Unpacked’ nogmaals verwijst naar het Unpacked evenement dat aan de vooravond van het Mobile World Congress zal plaatsvinden, is het nu vrijwel zeker dat we de Galaxy S6 en de Galaxy S Edge tijdens dat evenement kunnen verwachten. De release van beide toestellen is dus op 1 maart vanaf 18:30 in Barcelona.

Share.

About Author

Als echte tech-blogger houd ik het laatste nieuws in de gaten op het gebied van telecomunnicatie, om hier vervolgens interessante blogs over te schrijven!

Comments are closed.